‘Hé, vlieg je mee…de wondere wereld inis het jaarthema dat prijkt op onze banners van 2023-2024.

Dit schooljaar staat alles in het teken van VERWONDERING.
In 10 maandpunten leggen we de focus van verwondering op ons schoolleven, elke keer met een andere insteek.

We starten in september alvast met verwondering voor nieuwe kansen… een nieuwe klas, een nieuwe juf of meester, nieuwe klas- en schoolgenoten…geven andere opportuniteiten en kansen. De kunst is van er positief in te vliegen.

Onze school is een gemeenschap waar iedereen de ruimte moet krijgen om zich te ontplooien tot de beste versie van zichzelf.
We creëren een wondere schoolwereld wanneer we verder kijken dan onszelf, wanneer we werken aan positief samenzijn, aan het bouwen van een klasgroep waarin het fijn leren en vertoeven is.

We ontdekken een wondere wereld als we oog hebben voor de natuur en ons steentje bijdragen aan het klimaatbewust maken van kinderen.

We ontdekken een wondere wereld als we kunnen omgaan met diversiteit in wederzijds respect en kijken naar wat ons verbindt en samen sterker maakt.

We ontdekken een wondere wereld als we als team voor elk kind het beste van onszelf geven door met volle goesting te onderwijzen, te coachen en te begeleiden.

We ontdekken een vlottere gang van schoolzaken als we ouders meenemen in het verhaal dat we samen schrijven een schooljaar lang.

OOK…
ontdekken we een wondere wereld als we af en toe de routine doorbreken, een feestje vieren, eens stil vallen of de stop-knop indrukken om na te denken over ons dagelijks bezig zijn thuis, op school en in de wereld.

Hé vlieg je mee in deze wondere wereld waar het goed is om te leven?  
Ik wens jullie alvast een zeer fijn nieuw schooljaar, met veel leer-, leef- en speelplezier.
Sla jullie sterke vleugels uit, scheer hoge toppen en stijg boven jezelf uit
in 2023-2024!
Directeur Ann